Нека приемем, че вече имаш сайт, вложил си толкова много време и пари в неговото създаване и сега очакваш да започне да ти носи някаква възвращаемост. Продължаваш да чакаш, но очакваните посещения и продажби така и не се появяват. Губиш още повече време и средства за регистриране в различни търсачки и платени реклами, като очакваш класиране в първите резултати при търсене и увеличение в броя на посещенията. Нищо не се случва. Няма нито добро класиране, нито посещения, нито продажби, нито пари.

Осъзнаваш, че интернет страницата ти не се появява на първите места когато се опитваш да я откриеш в търсачките и стигаш до заключението, че тя има нужда от оптимизация. Започваш да преглеждаш сайтове и форуми, в които се говори за оптимизация и да четеш какво имат да кажат експертите по темата.

Изведнъж пред теб се отваря един нов свят на промоции и оферти за оптимизация на сайтове, който изглежда на практика необятен. Цялата тази информация е несъмнено объркваща, да не споменаваме факта, че не всичко, което четеш е вярно. Но не се отчайвай. Има надежда.

Ние можем да ти помогнем да достигнеш целта си, а именно да увеличиш броя на посещенията на интернет страницата си; посещения, които ще се превърнат в продажби. В общия случай, именно търсачките са отправна точка за потребителите при търсене на информация, продукти или услуги. Близо 90% от трафика в интернет се формира от търсещите машини и директории. Оптимизацията за търсещи машини, промотирането на твоят уебсайт, регистрирането му в търсачките и доброто класиране в тях са есенцията за успеха на всяка информация, публикувана в интернет. Промотирането на една интернет страница изглежда носи най-голяма възвращаемост в сравнение с всеки друг вид маркетинг (онлайн и офлайн). Традиционните форми на рекламиране се опитват да породят в твоите потенциални клиенти желание да ползват твоя продукт или услуга, докато търсещите машини довеждат до теб купувачите, които вече имат това желание. Съответният трафик генериран от търсачките, в последствие се превръща в увеличаване на продажбите. Алфиили Интернационал предлага онлайн маркетинг и ефективни методи за рекламиране на твоя бизнес онлайн на най-достъпните цени.
начало | за нас | мебели варна |почистване варна
климатици варна
| Demolition Portsmouth |мебели

Copyright © 2008 Link adobe и KUPA от