Ние вярваме, че да се направи един успешен уеб дизайн означава целенасочено да се съчетаят графика, информация и тяхното разположение, за да се предаде едно ясно и добре оформено послание. Нашата фирма изработва уеб дизайн за бизнес фирми, организации, както и частни лица. Целта ни е да предложим оригинален уеб дизайн в осъществяването на всеки проект като използваме най-доброто разнообразие от техники достъпни за модерните технологии.
Уеб страниците, които правим не просто привличат, а пристрастяват. Ние целим да предложим не просто един функциониращ сайт, а да създадем едно приятно визуално преживяване за потребителя. Уеб страниците, които създаваме обединяват удивителен уеб дизайн изготвен според вашите предпочитания и структура удобна за уеб оптимизация. И всичко това на най-достъпни цени.
Ключът към успех в Интернет е да се започне с добре оформена стратегия за уеб дизайн и оптимизация. Ние даваме на вашето онлайн присъствие визия, която приковава вниманието на нови клиенти и превръща вашите идеи в продажби. Преди да проектираме и създадем нов уеб дизайн ние внимателно преглеждаме конкурентните уеб сайтове като имаме предвид потенциалните потребители и техните предпочитания за да може информацията и услугите предлагани на вашия сайт да отговарят на техните вкусове. Това проучване ни помага да изработим стратегия за уеб дизайн на вашата фирма, която да съчетава както добро
разположение на информацията, така и правилен маркетинг и нови идеи за начините по които да въведем уеб страницата в бъдещето рекламно представяне. Такова стратегическо планиране осигурява на вашата фирма успешен старт в пазарното интернет пространство.
Най-важните елементи в създаването на една уеб страница са външния вид и усещането, което тя създава. Това включва разположението на материалите, вида на графиките, цялостното оразмеряване, използването на пространството и ориентирането на потребителите. Преди истинското програмиране и конструиране на целия сайт ние ще ви представим примерен уеб дизайн и то не един, така че вие да можете да правите промени и подобрения по ваш избор
и според вашите предпочитания. Ние поддържаме контакт с клиентите си през всеки етап на процеса защото се стараем да бъдем винаги чувствителни към вашите мнения, изисквания и онлайн цели, както и да се съобразяваме с вашата фирмена и организационна идентичност. По този начин ние знаем, че уеб страницата, която създадем, изглежда точно по начина по които сте си я представяли. Ние винаги се стремим да бъдем отворени към вашите изисквания, виждания и мнения.


Това е етапът на истинско изкуство и магия. Нашите опитни програмисти и професионални уеб дизайнери ще превърнат цялото стратегическо обмисляне и примерно планиране на уеб страницата в на практика реално изготвяне на текста, програмиране и разполагане на информацията. Те ще обединят последните постижения в модерните технологии за уеб дизайн, да вложат във вашия сайт искрицата, която ще го направи жив за потребителите. Въпреки, че не изискваме никакви технически познания от клиентите си ние сме отворени за всякакви насоки, които се отнасят до избора на технологии ако модела на вашия бизнес или организация изисква използването на определени такива.

Ние предлагаме на клиентите си най-широкия спектър от уеб услуги:
- Променяне на предишен уеб дизайн и програмна поддръжка, както и превод на сайтовете;
- Създаване на банери;
- Създаване на системи за управление на съдържанието (CMS) и системи за управление на ресурсите (RMS);
- Уеб програмиране;
- Поддържане и създаване на уеб страници и Интернет проекти;
- Уеб хостинг; - Уеб оптимизация;
Нашите професионални уеб дизайнери използват в своята работа всички нови технологии с областта на уеб дизайна, програмирането и проектирането на бази данни:
- HTML;
- PHP;
- MySQL;
- DHTML;
- CSS;
- JavaScript;
- AJAX;
- FLASH Action Script;


Вие имате нужди, ние – идеи!
| Монтесори Варна | форум | bookmarks | index
Copyright © 2008 Оптимизация на уеб сайт. и Demolition Portsmouth от Kupa